Tccchhhaaa!

Men nu kan jag tänka mig att ni är förpillrande nyfikna på vad vi har för oss.

Vi är på Koh Tao nu i alla fall. Efter en 4 timmars tur med en buss från Hua Hin anlände vi i Chumporn där vi sedan åkte katamaran i nästan två timmar till Koh Tao. På resan dit såg vi två fula finnar och många flygfiskar, dé va coolt!

Först la vi till på Koh NangYang(kanske?!) och redan då var det som man hamnat i paradiset. Man såg flera meter ner i det klarblåa vattnet och den lilla "lyxön" såg heeeeeelt fantastiskt ut. Bara 3 minuter senare var vi på Koh Tao. Väl där var dom inte långsamma med att försöka få oss att bo på deras ställe. Det var en kille som hette Elliot som tog hand om oss och visade oss runt lite. Han var precis hur skön som helst och det han erbjöd kändes väldigt aktuellt.

Så vi valde att bo på easy divers village. Det kostade 8000baht att bo där i 5 dagar och då få matkuponger värda... nånting som man kan äta för.

Eller ja, det var egentligen dykarcertifikatet som kostade 8000 och om man tog det fick man bo gratis.

Wow, vilket dramatiskt sätt jag fick fram att vi skulle ta dykarcert.! Men ikväll börjar vi med kursen, blir bara lite filmtittning och imorgon ska vi plaska lite i vattnet. Det känns helt overkligen och sjukt coolt att vi ska göra det.

Just det, igår fick vi bevittna vår första solnedgång på 4 veckor. I Hua Hin har vi haft världens största berg precis bakom huset så när solen gått ner bakom den har det fortfarande varit tråkigt blått på himlen. Men igår... det var bland det vackraste, underbaraste jag sett. Den knallröda solen som typ rörde sig snabbt som en zeppelinare (inte så snabbt men snabbare än en typ... ja, nåt långsamt.)

Det var sjukt vackert, ska försöka gå ner till stranden samma tid idag och få några bilder.

Nae, nu ska jag försöka få mig någon frukost, se om de andra vaknat.

/Mackan B

Kommentarer
Postat av: Anonym

ÅÅÅ, de låter som paradiset !!! Jag kan riktigt se framför mej hur vackert de e..härskiner solen,de e 4 minus å gaaaanska vackert här med :)

Simma lugnt !!!

Kram från Linas mamma.

2010-03-17 @ 08:37:04
Postat av: KuddzinatoR

hårt

2010-03-17 @ 16:12:43
Postat av: Th

Mackan B?



Lät iaf riktigt gött, dykarcert och solnedgång

2010-03-17 @ 19:36:45
Postat av: Mackan B

Yes! Det är jag som är Mackan B!

2010-03-19 @ 16:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0