Apberget, MEN LOL INTE I STAN JU HE HE... :O

Igår drog vi till apberget en bit utanför Hua Hin. Väldigt spännande var det faktiskt. Jag trodde typ att det skulle vara som en inhängnad park där man fick titta på apor bakom galler. Men det var ju som en liten by uppe bland bergen med restauranger och småaffärer där aporna levde helt fritt.



Skön gäspning, sköna tänder!





Tydligen tyckte apan att det var en svinbra idé att knapra lite hälsena på Johanna. Vi gick förresten upp till något buddhistiskt tempel där tjejerna  var tvungen att ta på sig långkjol.


Kameror är eftertraktat på den svarta apmarknaden. Jag hade förövrigt lämnat min stora kameraväska öppen på marken med massor med grejer i, bra idé? Mwaaaaeee! Lisa kom på en liten apa som hade stuckit in ena armen innan den blev rädd och sprang iväg.



En bild som blivit requestad av många, Viktor nya fripp! Det var ganska svårt av frisören att få tag i en apa, men vi stack in en 1000-bahtare så var det lugnt. (Helt sjukt vad jag känner mig rolig nu såhär på morgonkvisten, de andra kommer få en jobbig dag om jag ska fortsätta vara såhär)



Ful, skeptisk apa!


Denna enarmade apa kom till att bli min homeboy. Jag satt på trottoarkanten ner han kom och satte sig bredvid mig. Jag la armen runt han men precis som Lina skulle ta kort gick han.

De andra kommer nog vilja ladda upp lite bilder dom också.

Ciao!

/Mackan B

Kommentarer
Postat av: Viktor mamma

Du tar väl med din nya kompis hem.... :-)

Puss

Mamma

2010-03-08 @ 09:14:43
Postat av: Anonym

Vilka jättefina bilder!!! Tur inte aporna snodde kameran! //Mamma Sätter

2010-03-08 @ 10:16:42
Postat av: Idan

Sköna bilder! Apan på bilden näst längst ner ser ut som Gollum hahaha!

2010-03-08 @ 10:28:49
Postat av: Q

Destiny look på din homeboy

2010-03-08 @ 11:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0